Plasa rabitz Plase gard, plasa sudata gard, sarma ghimpata Panouri bordurate, plase sudate Cuie, caile si scoabenewsletter
* Email
Nume 

Abonare
contactinfo
Tel: 0752 249 946
romolsena@gmail.com

Despre noi

Societatea comercială  ROMOLSENA COMPANY SRL din Tg Mureş a luat fiinţă în anul 1993 cu capital integral privat românesc,având ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea împletiturilor din sârmă(plasă rabitz şi o gamă foarte largă de plasă gard).
Pin reinvestirea profitului firma s-a dezvoltat progresiv în primii 5 ani de activitate ,acumulând noi capacităţi de producţie ajungând la o producţie de 120 tone pe lună la plasă rabitz şi 100 tone pe lună la plasă gard.
Pe parcursul celor 18 ani de activitate în domeniu, beneficiind de tehnicieni cu o înaltă calificare şi-a extins gama de produse de împletituri executând plase cu ochiuri mici pentru filtre grosiere,pentru benzi transportoare,pentru coşuri de porumb,plase cu izolaţie PVC pentru terenuri de minifotbal şi tenis,plase şi toată gama de accesorii pentru împrejmuirea aeroporturilor şi obiectivelor militare,plase pentru consolidarea terenurilor şi pentru gabioane folosite la consolidarea malurilor împotriva inundaţiilor.
Implementarea şi cerificarea sistemului de management al calităţii este conform certificatului EN ISO 9001:2000,societatea implementând şi un sistem de management de mediu conform EN ISO:14000:2004.
Din anul 2005 SC ROMOLSENA COMPANY SRL şi-a dezvoltat semnificativ activitatea comercială a produselor din sârmă,oferind clienţilor o gamă mult mai largă cu produse cum ar fi :sârme zincate,sârme negre,sârmă ghimpată,cuie construcţii,cuie speciale,plase sudate, panouri bordurate ,zincate şi plastifiate pentru gard,stâlpi şi accesori pentru panouri bordurate.
Pe lângă activitatea de producţie şi comerţ cu produse de sârmă,firma desfăşoară din anul 1994 servicii de spălare auto,iar din anul 2009 este unic importator şi distribuitor pe România a materialelor pentru spălătorii auto, NERTA, produse în Belgia şi foarte apreciate pentru calitatea deosebită pe care o au, de asemenea începând din 2011 este distribuitor de produse KARCHER produse în Germania,necesare pentru curăţare în  spălătoriile auto şi alte spatii industriale şi casnice.
Calitatea produselor şi a serviciilor oferite clienţilor ,împreună cu seriozitatea cu care ne tratăm partenerii de afaceri, a făcut ca produsele noastre să fie cunoscute şi apreciate în toată ţara.
© 2023 Rom Olsena Company SRLWeb Design - NesDesign