Plasa rabitz Plase gard, plasa sudata gard, sarma ghimpata Panouri bordurate, plase sudate Cuie, caile si scoabenewsletter
* Email
Nume 

Abonare
contactinfo
Tel: 0752 249 946
romolsena@gmail.com

Producator plasa gard, plasa rabitz si alte produse din sarma

SC ROMOLSENA COMPANY SRL Tg Mureş este producător de produse din sârmă din anul 1993,preia comenzi şi execută toate produsele prezentate pe site.
La comandă se poate executa si livra orice tip de plasă din gama oferită pe site.
La plasa rabitz şi plasa gard în afara de productia curenta care există tot timpul pe stoc,la comanda se pot executa şi alte dimensiuni în functie de necesitatile beneficiarului .Spre exemplu pentru îmbrăcarea unui cos de porumb se alege mărimea de ochi dorită ,ne comunicati înălţimea cosului şi perimetrul de inchis şi noi executăm plasa exact la dimensiunile coşului.
De asemenea asigurăm toată gama de accesorii necesare pentru montaj la împrejmuirea unui teren.
Produsele metalice prezentate pe site-ul www.romolsena.ro se pot comanda pe internet asigurând o livrare promptă în ţară la comenzile mici prin poşta rapidă FAN COURIER,iar la comenzile mai mari prin transport asigurat de comun acord între beneficiar şi furnizor.
Cu specialiştii şi tehnicienii cu o înaltă calificare asigurăm recomandări,consultanţă şi proiect dacă este cazul, pentru executarea unor lucrări obisnuite şi speciale de împrejmuire a terenurilor.
Începând din anul 1994 SC ROM OLSENA COMPANY SRL Tg Mureş asigură şi servicii de spălare şi curăţare,cosmetizări interioare şi polişări exterioare ale masinilor pe cele 3 linii de spălare la sediul firmei de pe str Bega nr 2A,intrând în spaţiile de spălare 6 masini concomitent. Toate aceste operatii  se execută cu materiale profesionale NERTA asigurând o foarte buna calitate a serviciilor.
De asemenea se executa curatarea şi spălarea covoarelor cu solutie specială de tapiterie  NERTA INTERIOR CLEANER.
Începând cu anul 2009 SC ROM OLSENA COMPANY SRL este unic importator si distribuitor pe România a materialelor pentru spălătorii auto NERTA, produse în Belgia şi foarte apreciate pentru calitatea deosebită pe care o au.
Această activitate se face cu distribuitori zonali care parcurg traseul periodic şi distribuie toate materialele necesare pentru spălătoriile auto din tară   pentru a satisface cerintele clientilor.
Produsele necesare pentru spălătorii auto NERTA sunt prezentate pe siteul www.nerta.ro şi se pot comanda pe internet asigurănd o livrare promptă în tară în 24 de ore prin poşta rapidă FAN COURIER.
© 2023 Rom Olsena Company SRLWeb Design - NesDesign