Plasa rabitz Plase gard, plasa sudata gard, sarma ghimpata Panouri bordurate, plase sudate Cuie, caile si scoabenewsletter
* Email
Nume 

Abonare
contactinfo
Tel: 0752 249 946
romolsena@gmail.com

Livrarea si plata

Vânzarea produselor se face în urma unei comenzi transmise de către clienti cu dimensiunile şi cantităţile necesare la persoane fizice şi la persoane juridice.
Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se face prompt în maxim 48 de ore de la transmiterea comenzii.
Pentru produsele speciale care nu sunt pe stoc cum ar fi plase gard cu ochiuri mici şi dimensiuni atipice la transmiterea comenzii ferme de executie se achită un avans de 30% din valoarea comenzii iar diferenta la livrare,durata executiei fiind de 3-5 zile lucrătoare în functie de mărimea comenzii.

LIVRAREA ŞI PLATA PRODUSELOR SE FACE ÎN FELUL URMĂTOR:

Livrarea se poate face prin poșta rapidă FAN COURIER în cazul unor comenzi mai mici, sau cu alte mijloace de transport în cazul unor comenzi mai mari.
În cazul livrării prin FAN COURIER plata se face prin bancă în baza unei facturi proforme transmise la client sau ramburs în numerar la agentul FAN COURIER la primirea mărfii.
În cazul livrării mărfii cu alte mijloace de transport plata se face prin bancă în baza unei facturi proforme transmise la client.
În toate cazurile costul transportului este suportat de client, dar SC ROMOLSENA COMPANY SRL caută soluții ca acestea să fie cât mai mici.

La livrare marfa va fi însoţită de factură fiscală, certificat de conformitate şi specificație de livrare.
© 2023 Rom Olsena Company SRLWeb Design - NesDesign